Ledenbijeenkomst Solidus locatie Hoogkerk

Binnenkort praat ik met je werkgever over de doorgevoerde aanpassingen in het rooster. Om dit gesprek goed voorbereid in te gaan ga ik graag met je in gesprek.

Terugval in volume

Zoals je ongetwijfeld weet heeft Solidus te maken met terugval in de volumes, net als veel bedrijven die actief zijn in de sector. Door deze terugval heeft Solidus een aantal tijdelijke wijzigingen moeten doorvoeren in Hoogkerk. In de maand mei hebben we met je werkgever afgesproken dat we deze tijdelijke situatie in september gaan evalueren.

Ledenbijeenkomst

Een definitieve datum voor een gesprek met je werkgever moet nog gepland worden. Maar als voorbereiding op het gesprek met je werkgever ga ik wel alvast graag met jou in gesprek. Deze bijeenkomst is op dinsdag 5 september aanstaande.

aanvang: 13.00 uur en 14.00 uur
locatie: kantine Solidus (Halmstraat) 

We houden deze ledenbijeenkomst gezamenlijk met de FNV.

Cao-pagina

Aan het einde van het jaar loopt de cao Solidus weer af en gaan we weer praten over een nieuwe cao. Op de cao-pagina kun je het hele traject op de voet volgen en ook actief meepraten. Je kunt vanaf nu ook je ideeën plaatsen. Anderen kunnen dan stemmen op jouw idee. Hoe hoger een idee komt, hoe groter de kans is dat je het idee terug gaat zien als voorstel voor de onderhandelingen. En je kunt reageren op nieuwsbrieven of op anderen en je vraag stellen. Ga dus naar de cao-pagina:
Cao Solidus Solutions Board | CNV Vakmensen
Het laatste nieuws over de onderhandelingen ontvang jij natuurlijk ook via e-mail van ons, maar op de cao-pagina kun je deze altijd terugvinden.

En verder

De komende tijd zal ik je vaker bijpraten over de voortgang van de organisatie en over de cao. Als je nu al vragen of opmerkingen hebt neem dan gerust contact met mij op. Ik kom graag in contact met je.

Niels Rook, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 8141 9161 / n.rook@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerkingen?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error