Leden stemmen in met onderhandelingsresultaat voor Kartonnage en Flexibele Verpakkingen

81% van onze leden hebben ingestemd met het behaalde resultaat. Omdat ook de leden bij FNV hebben ingestemd is er nu sprake van een formeel resultaat

Wat betekent dit

Bedrijven die lid zijn van de werkgeversvereniging Kartoflex, zijn direct gebonden aan de uitkomst. Zij zullen met de eerste salarisbetaling de 6% verhoging moeten doorvoeren. Ook zijn de andere afspraken uit het resultaat per 1 oktober (ingangsdatum nieuwe cao) direct van kracht.

Bedrijven die geen lid zijn van Kartoflex, kunnen wachten totdat de cao door het ministerie Algemeen Verbindend is Verklaard. (AVV) Maar zullen, zodra deze AVV is afgegeven, de loonsverhogingen ook moeten betalen. Dus het heeft feitelijk geen zin om te wachten totdat deze procedure is afgerond. De AVV-procedure zal snel opgestart worden. Zodra die afgerond is, laten wij dat weten.

Wil je weten of jouw bedrijf lid is bij Kartoflex? kijk dan op de website: https://www.kartoflex.nl/lidmaatschap/onze-leden/

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Zijn er nog vragen dan kun je mij bellen, mailen of whatsappen

Nicole Engmann-van Eijbergen
(tijdelijke waarneming voor Jacqueline Kraan)
E n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl
M 06 5160 1989

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error