Leden stemmen in met loonbod Smart Packaging Solutions

Tot en met gisteren hadden jullie de tijd om te stemmen over het loonbod van Smart Packaging Solutions. Inmiddels hebben beide vakbonden de uitslag van de stemming ontvangen. De leden van CNV Vakmensen en FNV hebben ingestemd met het loonbod van jullie directie om de lonen per 1 oktober 2023 structureel met € 150 euro bruto per maand te verhogen. Wel hebben jullie een duidelijk signaal afgegeven. Hierover lees je meer in deze nieuwsbrief.

Leden hebben ingestemd met het loonbod

Jullie hebben ingestemd met het loonbod van jullie directie. Wij hebben dit inmiddels aan jullie werkgever laten weten. Dit betekent dat de salarissen structureel per 1 oktober 2023 met 150 euro bruto wrden verhoogd.

Jullie hebben een signaal afgegeven

Wij hebben bij de stemming veel reacties van jullie gekregen. Zo geven jullie aan dat bij de volgende cao-onderhandelingen een stevige loonsverhoging nodig is. Jullie willen graag zien dat de salarissen bij Smart Packaging Solutions gelijk worden getrokken met de salarissen bij fabrieken in de omgeving. Op deze manier wordt Smart ook een aantrekkelijke werkgever voor potentiële collega’s. Tijdens het volgende periodieke overleg zullen wij dit signaal afgeven aan jullie directie.

Het volgende cao-seizoen

Het volgende cao-seizoen gaan wij samen met jullie in gesprek om te kijken welke loonverhoging nodig is om jullie koopkracht te verbeteren, zodat we goed voorbereid naar de cao-tafel kunnen. Wij hopen op jullie participatie tijdens het traject. Mocht je input hebben, laat het ons dan weten. 

Maak je collega's lid

Door jouw betrokkenheid onderhandelt CNV Vakmensen straks over jouw arbeidsvoorwaarden bij Smart Packaging Solutions en kun je direct invloed uitoefenen op jouw arbeidsvoorwaarden. Hoe meer leden, hoe meer vakbondsmacht en hoe beter de afspraken in jouw cao. Maak je collega’s enthousiast voor een lidmaatschap. Het nieuwe lid betaalt € 20,23 voor de eerste 6 maanden. Breng jij een nieuw lid aan? Dan ontvang je een cadeaubon ter waarde van € 20,-. Dit kan via www.cnvledenwerven.nl.

Heb je vragen stel ze dan gerust of stel je vraag op de cao-pagina

Mede namens Dino Djulbic, het kader van CNV Vakmensen en FNV. 

Sharon van Boxmeer 
T. 06 28 86 65 12
E. s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl