Jouw inbreng gevraagd voor de onderhandelingen van Saint Gobain Abrasives

Op 1 februari hebben we een ledenvergadering gehouden bij Saint Gobain. We hebben een duidelijk beeld gekregen van wat jullie graag terugzien in de cao voor Saint Gobain. Tijdens de ledenvergadering hebben wij aangegeven dat er ook nog een enquête naar jullie gestuurd zou worden. Jouw mening is van belang voor het maken van een passende voorstellenbrief voor Saint Gobain. Vul jij de enquête in?

Doe mee aan de enquête

Jullie input voor het cao-traject is belangrijk. Hiermee kunnen we tijdens de onderhandelingen op 12 maart, 27 maart en 3 april de belangen van alle leden goed vertegenwoordigen. Klik hier om naar de digitale enquête te gaan.

De enquête staat open tot uiterlijk 14 februari. 

Onderhandelingen op komst: blijf op de hoogte

Wij vinden het belangrijk dat alle leden van Saint Gobain betrokken zijn bij het cao-proces. Wij zullen jullie gedurende het hele traject goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Vragen of opmerkingen? 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je ons benaderen op de werkvloer of contact opnemen met de vakbondsbestuurder. Ook kun je reageren op de cao-pagina: https://www.cnvvakmensen.nl/industrie/papier-en-karton/cao-st-gobain-abrasives/

Sharon van Boxmeer
M: 06 28866512
s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl 

Mede namens de kaderleden Jo en Liliane