Een belangrijke oproep voor de leden van SK Parenco

Eind december hebben wij input opgehaald voor de voorstellenbrief voor het komende cao-traject. Wij vinden het belangrijk dat alle leden van SK Parenco worden betrokken in het cao-proces. Bovendien is het van belang dat veel mensen lid zijn, zodat we goede afspraken kunnen maken in jullie cao. In deze nieuwsbrief lees je meer hierover.

Alle leden van SK Parenco moeten participeren in het cao-proces

Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de input die jullie hebben geleverd voor het komende cao-traject. Samen gaan we ervoor zorgen dat we op basis van jullie input komen tot een goede en passende voorstellenbrief voor het cao-traject van 2023. Zoals op de ledenvergadering is aangegeven, vinden wij het belangrijk dat alle leden van SK Parenco participeren in het traject. Daarom gaan wij jullie goed op de hoogte houden tijdens het traject en zorgen we voor een tijdige uitnodiging voor een ledenvergadering.

Controleer het e-mailadres dat bij CNV Vakmensen bekend is

Tijdens de ledenvergadering hebben wij signalen gekregen dat niet iedereen de e-mail tijdig heeft gelezen. Wij raden jou aan om voor de communicatie een e-mailadres te gebruiken dat jij dagelijks raadpleegt. Wil jij jouw e-mailadres aanpassen? Dit kan via Mijn CNV  · Mijn CNV. Mocht je niet kunnen inloggen via Mijn CNV, dan kun je contact opnemen met CNV Info via 030-7511007.

Ga met collega’s het gesprek aan over CNV lidmaatschap

Tijdens de laatste ledenvergadering hebben we de aanwezige leden opgeroepen om collega’s enthousiast te maken voor de vakbond. Hoe meer leden, hoe groter de vakbondsmacht en hoe beter de afspraken in jullie cao. Jouw werkgever legt meer gewicht in de schaal dan jij alleen. Als groep kun je het evenwicht herstellen.

We hebben daarom aan leden gevraagd om hierover het gesprek met collega’s aan te gaan. Dit vragen we ook aan jou. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn. Een makkelijk opening kan zijn door aan jouw collega de vraag te stellen of hij of zij al lid is. Het gesprek zal dan vanzelf op gang komen en jij kunt het belang en de voordelen van een lidmaatschap op een laagdrempelige manier uitleggen.

De voordelen van het lidmaatschap en de aanmeldlink vind je hier: Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen.

Vind je het lastig om het gesprek aan te gaan, dan kun je ons benaderen zodat wij jou hierbij kunnen helpen.

Vragen of opmerkingen?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je ons benaderen op de werkvloer of telefonisch contact opnemen met de vakbondsbestuurder.

Mede namens de kadergroep binnen SK Parenco (Mark ten Have, Bas Nieuwpoort, Ronald van den Brink, Frank ten Have, Johan Wentholt, Nelis Gidding, Frits Gidding en Jan Hof),

Sharon van Boxmeer
vakbondsbestuurder CNV Vakmensen
M: 06 28 86 65 12
E:   s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl

 

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error