Cao-voorbereidingen Papier Restgroep

De cao Papier Restgroep loopt af op 31 maart. Om de voorstellen voor te bereiden hebben we een vragenlijst opgesteld. Wil je deze invullen en aan ondergetekende sturen.

De cao loopt weer af op 31 maart 2023. Om een voorstellenbrief te maken hebben wij de mening van onze leden nodig. Daar hebben we een vragenlijst voor opgesteld.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

In de vorige cao was er al sprake van een afsplitsing van Smurfit Kappa Roermond Papier (SKRP). In Roermond ging het steeds goed en de resultaten verschilden veel met de andere bedrijven. Dit maakte de onderhandelingen zeer lastig, Het was wachten op de goedkeuring vanuit het concern. Deze goedkeuring is gekomen en per 1 april zullen zij een eigen cao hebben. De voorbereidingen zijn al aan de gang. Dit betekent dat er nog drie bedrijven meedoen aan de cao. Dit zijn:
  • Neenah Coldenhove in Eerbeek
  • Papierfabriek Doetinchem in Doetinchem
  • Swepa in Schwalmen

De overgebleven drie bedrijven zijn ongeveer gelijk aan elkaar qua resultaten.

Nadat de vragenlijst is ingevuld, wordt er een voorstellenbrief gemaakt. Deze wordt aan de werkgevers gestuurd en de leden krijgen een kopie. De onderhandelingsdata staan al vast. Er wordt onderhandeld op maandag 3 april en maandag 4 april.

De onderhandelingsdelegatie bestaat uit kaderleden en ondergetekende. Graag zou ik nog iemand vanuit Papierfabriek Doetinchem in de delegatie hebben. Je maakt de onderhandelingen mee en vertelt in de schorsingen wat er leeft in Doetinchem.

Graag zie ik zo veel mogelijk ingevulde vragenlijsten terug, zodat ik een goed beeld krijg van de wensen van de leden. De vragenlijsten inleveren voor 22 maart 2023.

De cao-pagina van Papier Restgroep

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. << Ga naar jouw cao-pagina >>

Jacqueline Kraan
bestuurder CNV Vakmensen
M. 06-51602048

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error