Al het nieuws

Start cao-onderhandelingen Saint-Gobain Abrasives

De onderhandelingen voor een nieuwe cao voor Saint-Gobain Abrasives gaan van start. Graag horen we jullie ideeën en opvattingen hierover in een ledenvergadering. Tevens stelt de nieuwe bestuurder van CNV Vakmensen zich voor.
Eind juli vorig jaar heeft Jean-Marie Severijns zijn laatste ledenvergadering bij Saint-Gobain in Born georganiseerd. Na heel wat jaren voor het CNV te hebben gewerkt heeft hij vanaf augustus 2020 zijn resterend verlof opgenomen en is vervolgens met pensioen gegaan. Bij een bezoek aan hem gaf hij aan van zijn “post werkzame leven” te genieten…

Per 1 januari 2021 ben ik, Jeroen Bruinsma, in dienst getreden als bestuurder bij CNV Vakmensen. In mijn takenpakket zit onder andere jullie werkgever, Saint-Gobain Abrasives.

Hierbij wil ik me kort voorstellen:
Zoals gezegd: Jeroen Bruinsma, 51 jaar, woonachtig in Echt samen met mijn vrouw en 2 kinderen.
Voor mijn indiensttreding bij CNV Vakmensen ben ik werkzaam geweest bij AZL in Heerlen, een grote pensioenuitvoerder. Ik ben daar in verschillende functies werkzaam geweest. In de laatste 10 jaar ben ik lid geweest van de Ondernemingsraad en zat ik in verschillende commissies. Ook ben ik 10 jaar als kaderlid betrokken geweest bij de cao-onderhandelingen. Toen is ook de interesse voor het vak van bestuurder ontstaan binnen CNV.

Inmiddels heb ik de eerste kennismakingsgesprekken binnen jullie organisatie gehad.

Vanaf 19 mei zitten wij met jullie werkgever aan tafel in verband met de cao-onderhandelingen voor een nieuwe cao Saint-Gobain Abrasives.
In verband hiermee wil ik jullie graag uitnodigen voor een ledenvergadering waarbij ook niet-leden kunnen aanschuiven. Ik hoor graag jullie ideeën, suggesties en opmerkingen in verband met de komende cao-onderhandelingen.

De ledenvergadering vindt plaats op:
Datum: donderdag 6 mei
Tijdstip: 14.00 tot 15.00 uur
Plaats: grote conferentieruimte

We hopen jullie te zien en spreken op deze dag!

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn dan kun je ook een mail sturen met je opmerkingen naar de kaderleden Liliane en Katleen of naar ondergetekende.
Mede aan de hand van jullie suggesties komen we tot goede voorstellen!

We houden jullie op de hoogte van de voortgang van de onderhandelingen.

Namens de kaderleden Liliane Kuhtreiber en Katleen Schepers,

Jeroen Bruinsma
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 34 49 72 79
E: j.bruinsma@cnvvakmensen.nl