De leden hebben ingestemd met het cao resultaat bij Solidus Solution

Tot vanmiddag 12.00 uur was er de mogelijkheid voor jullie als leden werkzaam bij Solidus Solutions om je stem uit te brengen over het behaalde cao-resultaat. Inmiddels is de termijn gesloten en daaruit is duidelijk dat jullie in grote meerderheid instemmen met het behaalde resultaat.

In de afgelopen periode heeft de FNV ook de ledenraadpleging gehouden en ook zijn hebben ingestemd. Nu jullie hebben ingestemd betekent dit dat er een nieuwe cao tot stand is gekomen tot 1 januari 2024.

Zodra de definitieve cao teksten zijn goedgekeurd en hij is aangemeld bij het ministerie is de informatie over de cao terug te vinden op https://www.cnvvakmensen.nl/industrie/papier-en-karton/cao-solidus-solutions-board/

Ik ga deze uitkomst van de ledenraadpleging aan de directie doorgeven zodat zij de overeengekomen loonsverhoging  en ander overeengekomen punten kunnen gaan realiseren.
Ik wil jullie bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen en Andre Hielkema en Sander Groenwold als kaderleden wil ik in het bijzonder bedanken voor hun bijdrage tijdens dit cao traject.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met me op via de onderstaande contactgegevens. 

Vriendelijke groet, 

Hank Oomkes
Bestuurder CNV Vakmensen

M: 06 5160 2057
E: h.oomkes@cnvvakmensen.nl