Cao-onderhandelingen SK Parenco gaan weer van start

Op 14 april 2021 staat de eerste ronde gepland voor jullie cao-onderhandelingen. Zoals gebruikelijk heb ik jullie input nodig voor de voorstellenbrief. Deze keer is gekozen voor een enquête waarin jullie kunnen aangeven wat jullie willen terug zien in de voorstellenbrief.

Covid-19
Afgelopen jaar was een bijzonder jaar door de komst van Covid-19 in ons land en ook dit jaar hebben we hier nog mee te maken. Ook binnen jullie bedrijf voelen jullie de effecten van Covid-19. Collega’s die positief waren en ook de invloed van de lockdown op jullie werk, zoals minder reclamebladen.
De onderhandelingen zullen zeker ook worden beïnvloed door Covid-19. We zullen bijvoorbeeld de onderhandelingen niet binnen het bedrijf doen, maar op een externe locatie met voldoende ruimte om afstand van elkaar te kunnen houden.

Leden raadplegen
Ledenvergaderingen zoals we dat gewend waren, zijn nu ook niet aan de orde. We gaan kijken hoe we dat anders kunnen regelen. Bijvoorbeeld digitaal. Een eventuele stemming zullen we in zo’n geval schriftelijk doen.

Onderhandelingsdata
Naast 14 april hebben we 23 april en 18 mei als onderhandelingsdata staan.

Enquête invullen
Via deze link komen jullie in de enquête en hebben jullie tot 25 maart de tijd om deze in te vullen. Zijn er vragen dan kun je altijd mailen of een whatsapp sturen.

Bas Nieuwpoort, delegatielid CNV Vakmensen
Nicole Engmann-van Eijbergen, bestuurder CNV Vakmensen
E n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl
M 06 5160 1989