Leden CNV wijzen eindbod Folding Boxboard Eerbeek af

De stemming over het eindbod van FBE is gesloten. Bij CNV Vakmensen heeft 100% van de aanwezige leden tegen het eindbod gestemd. Bij FNV was dit 95% van de aanwezige leden. Deze uitslag is duidelijk. In deze nieuwsbrief lees je meer over het vervolg.

Acties

De uitslag van de stemming over acties (waaronder stakingen) is zowel voor CNV Vakmensen als voor FNV niet veel anders verlopen. De overgrote meerderheid is bereid om actie te voeren voor een betere cao. De directie is inmiddels door beide vakbonden geïnformeerd. 

Hoe nu verder? 

We hebben een actiecomité opgericht. Dit actiecomité komt op korte termijn bij elkaar om mogelijke acties te bespreken en te organiseren. Achter de schermen zijn we met de juristen van de vakbonden bezig met het opstellen van een ultimatum. Zodra dit klaar is, zal het met de directie worden gecommuniceerd. 

Vragen

Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met een van de kaderleden of met mij. Je vragen en opmerkingen kun je ook online plaatsen en alles over het cao-traject nalezen! Cao Folding Boxboard Eerbeek | CNV Vakmensen

Mede namens de cao-delegatie CNV Vakmensen en FNV:
Jeroen Vredenberg, Adem Bicem, Osman Ozturk, John Schipper
en Dino Djulbic, bestuurder FNV, 

Sharon van Boxmeer, bestuurder CNV Vakmensen 
M 06 2886 6512 / s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error