Start cao-onderhandelingen bij DS Smith Packaging

Binnenkort, op 14 maart 2022, starten de cao onderhandelingen voor jullie bedrijf. Afgelopen week heb ik met Arjan Noorlander samen de protocol tekst van de vorige cao, het CNV vakmensen arbeidsvoorwaarden beleid besproken. Daarmee is door mij een concept voorstellen brief gemaakt welke jullie als bijlage bij dit schrijven vinden.

Concept voorstellenbrief

De vraag aan u is om de concept voorstellenbrief te lezen en daarop eventueel aanvullingen te doen. Wellicht wil je ook nog vragen stellen of een opmerking plaatsen. Uiteraard kan dit, gebruik daarvoor de mail en stuur deze naar mij P.Boeseken@cnvvakmensen.nl  je hebt daarvoor de tijd tot woensdag 9 maart 12.00 uur. Daarna wordt de voorstellenbrief definitief en versturen we deze donderdag 10 maart 2022 naar jullie werkgever en collega-bond FNV.

Even voorstellen

Wellicht is u opgevallen, dan wel heeft u nog niet vernomen, dat ik als bestuurder dit jaar de cao-onderhandelingen voor mijn rekening zal nemen.

Mijn naam is Peter Boeseken, oud-bestuurder bij CNV Vakmensen. Ik vervang voor deze cao- onderhandeling jullie vertrouwde bestuurder Tamara Westerink. Zij heeft een aantal andere taken binnen de bond op zich genomen en kan niet meer alle cao’s uit haar pakket blijven doen.

Oud-bestuurder wil zeggen dat ik 8 maanden geleden na een dienstverband van 32 jaar met pensioen ben gegaan, maar nu het verzoek heb gekregen om in de cao’s papier en karton in Eerbeek en Loenen te komen helpen. Ik hoop jullie de komende tijd rond de cao te ontmoeten, na iedere onderhandeling zorgen we voor een nieuwsbrief en uiteraard leggen wij ook een behaald resultaat bij jullie voor.

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Peter Boeseken
Bestuurder CNV Vakmensen
E P.Boeseken@cnvvakmensen.nl

Downloads