Al het nieuws

Onderhandelingsresultaat cao Synthos

Op woensdag 18 mei jl. hebben wij als vakbonden een tweede cao-onderhandelingsronde gevoerd met jullie werkgever. Naar aanleiding van de onderhandelingsronden kan ik jullie mededelen dat er een onderhandelingsresultaat is bereikt.

Zoals ik in de nieuwsbrief op 13 mei heb benoemd, hebben wij goed geluisterd naar jullie en zijn wij bewust namens wie wij spreken en welk mandaat wij hebben opgehaald tijdens de ledenbijeenkomsten voor het opstellen van de voorstellenbrief. Graag leggen wij dit onderhandelingsresultaat aan jullie voor.

Ledenraadpleging en stemming

Als vakbondsleden is nu het woord aan jullie om te stemmen op het onderhandelingsresultaat. Op maandag 30 mei zullen wij, gezamenlijk als vakbonden samen met FNV, het onderhandelingsresultaat toelichten en waar nodig jullie vragen beantwoorden. Na deze bijeenkomst op 30 mei zal je worden uitgenodigd om digitaal jouw stem uit te brengen over dit onderhandelingsresultaat.

Datum:                 Maandag 30 mei
Tijd:                      14.00 uur  – 15.00 uur
Locatie:                Bedrijfskantine Synthos Breda

Het onderhandelingsresultaat

In de bijlage treffen jullie het cao-resultaat aan. Jullie zullen na 30 mei apart een e-mail ontvangen met de mogelijkheid om online te stemmen.
Wij zien jullie graag op de ledenraadpleging!

Reageren op deze nieuwsbrief? Spreek je kaderlid aan of stuur een mailtje naar: a.huizinga@cnvvakmensen.nl

Mede namens onderhandelingsdelegatielid Sascha van Etten,

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 32
E:  a.huizinga@cnvvakmensen.nlDownloads

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error