Wel eens aan een loopbaancoach gedacht?

Wil jij je verder ontwikkelen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Ga je niet meer met plezier naar je werk, ervaar je stress omdat je werk en privé niet meer in balans is, of heb je andere vragen op gebied van werk? Denk dan eens aan een gesprek met een van onze loopbaancoaches.

Samen met een loopbaancoach onderzoek je waar jij blij van wordt, waar je goed in bent en waar je in kunt groeien. Afhankelijk van jouw vraag worden er één of meerdere gesprekken gepland. Dat kan op locatie of online via Teams.

Als je een cursus of opleiding wilt volgen en je voldoet aan de voorwaarden, dan kan jouw loopbaancoach voor jou een ontwikkelvoucher met een waarde van €1.500,- aanvragen bij scholingsfonds A&O Metalektro.

Wil je je kennis en vakmanschap op het gebied van techniek vergroten, kijk dan ook eens op oZone. Hier kunnen werknemers uit de sector kosteloos en in eigen tempo verschillende e-learnings en modules volgen. Dat kan technisch vakinhoudelijk zijn, maar ook zaken als Word, Excel en bijvoorbeeld "Communiceren" zijn hierop terug te vinden. Je kunt zelf eventueel ook een account aanmaken om het eens verder te bekijken.

Kortom, onze loopbaancoaches helpen je graag verder! Heb jij nog vragen of wil jij je aanmelden voor een kosteloos loopbaangesprek, meld je dan aan via LoopbaanCentraalTechniek