Al het nieuws

Vragenlijst ter voorbereiding op de nieuwe cao Tata Steel

De cao Tata Steel, sociale eenheid IJmuiden, loopt af op 1 april 2022. De cao commissie van CNV Vakmensen wil zich zo goed mogelijk voorbereiden op de komende onderhandelingen. Jouw input als CNV lid is hierbij ontzettend van belang. We vragen je een (korte) vragenlijst in te vullen.

Op basis van jullie antwoorden maken we een nieuwsbrief waarin we verbeteringen van de huidige cao gaan voorstellen aan de werkgever. De uiteindelijke voorstellenbrief sturen we jullie ruim voor het begin van de onderhandelingen toe.
We bespreken deze van tevoren en waar nodig stemmen we deze af met de andere vakbonden aan de cao-tafel bij Tata Steel.

De vragenlijst

Klik HIER om deel te nemen aan de vragenlijst. Graag invullen voor 3 december a.s.
Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar jouw cao pagina op de website, daar staat deze vragenlijst ook.

Op onze nieuwe website kun je het hele cao-traject volgen en actief meepraten en meedoen tijdens alle fases. Ben je lid dan kun je met je lidnummer een account aanmaken. Niet-leden doen dit met een e-mailadres. Iedereen kan dus meepraten. Als lid heb je uiteraard wel een streepje voor. Jouw stem is doorslaggevend, 

Oproep

We hebben een actieve en informele kadergroep met vele vrijwilligers, bestaande uit collega werknemers van Tata. Het aantal vrouwelijke leden van onze groep is echter de afgelopen tijd nogal afgenomen. Daarom doe ik bij deze specifiek een oproep aan onze vrouwelijke leden om zich aan te melden als kaderlid. Naast leuke en informatieve gesprekken met je collega's praat je dan ook mee over de dagelijkse gang van zaken bij Tata Steel en de ontwikkelingen rond de cao. Neem dus heel graag contact met me op als je het leuk en interessant vindt om met ons mee te doen.

Marten Jukema
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 13 20 41 12
E:  m.jukema@cnvvakmensen.nl