Uitnodiging ledenvergadering Tata Steel Tubes

Na intensieve en moeizame onderhandelingen hebben we een onderhandelingsresultaat bereikt met jullie werkgever Tata Steel Tubes. Graag nodigen we je daarom uit voor een ledenvergadering digitaal op 13 juni en 17 juni in Oosterhout, Zwijndrecht en Maastricht.

Onderhandelingsresultaat bereikt met Tata Steel Tubes

Gisteren hebben wij na intensieve en moeizame onderhandelingen, die constructief en in goede sfeer zijn verlopen, met jullie werkgever een onderhandelingsresultaat bereikt over een sociaal plan. Dit resultaat willen wij op korte termijn met jullie bespreken op een aantal ledenvergaderingen, waarop jullie je stem daarover kunnen uitbrengen. Jullie hebben immers het laatste woord. Daar lees je in deze nieuwsbrief meer over.

Update en verdere communicatie

Na drie intensieve en moeizame onderhandelingsronden zijn wij gisteren aan het eind van de dag dan toch tot een onderhandelingsresultaat voor een sociaal plan gekomen. Dit onderhandelingsresultaat leggen wij met een positief advies aan jullie voor. Wij menen dat wij hiermee recht doen aan de jarenlange inzet en loyaliteit van de werknemers bij Tata Steel Nederland Tubes en ook rekening houden met de moeilijke financiële situatie waar het bedrijf zich in bevindt. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de definitieve tekst van het sociaal plan. Als de inkt daarvan droog is zullen wij jullie de volledige tekst toesturen en jullie informeren over de hoofdlijnen van de gemaakte afspraken. Wij verwachten begin volgende week jullie dan ook te kunnen informeren over de inhoud van de gemaakte afspraken. Jullie hebben daarover het laatste woord en beslissen of het onderhandelingsresultaat kan worden omgezet in een sociaal plan. Daarvoor kan je tijdens de ledenvergaderingen je stem uitbrengen.

Ledenvergaderingen

Wij houden ledenvergaderingen op de volgende data, digitaal via het programma Teams. Zoals eerder met jullie werkgever afgesproken zullen deze plaatsvinden rondom de ploegenwissel en voor de helft tijdens werktijd plaatsvinden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar m.ritzen@cnv.nl Geef hierin aan op welk tijdstip je wil deelnemen en dan zal je een uitnodiging ontvangen.

Oosterhout
Datum maandag 17 juni 
14.00 t/m 16.00 uur

maandag 17 juni van
22.30 t/m 00.00 uur

Zwijndrecht & Maastricht
Datum donderdag 13 juni
14.00 t/m 16.00 uur

donderdag 13 juni
22.00 t/m 00.00 uur

CNV is er voor jou

Mochten er nog vragen zijn, aarzel niet om je collega’s die lid zijn te benaderen of om contact met ons op te nemen. CNV is er ook voor jou als je als gevolg van de reorganisatie boventallig wordt verklaard. We kunnen je bijvoorbeeld helpen door de beëindigingsovereenkomst te checken.

Maak je collega lid

Een reorganisatie als deze kan grote gevolgen hebben voor je collega's. Samen staan we sterk. Aarzel daarom niet om je collega's lid te maken.

Mocht je na aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Maarten Ritzen of Kathelijne van der Voort.

Met vriendelijke groet,

Maarten Ritzen
Bestuurder CNV
M: 06 4162 9535
E: m.ritzen@cnv.nl

Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
M: 06 4163 6856
E: k.vandervoort@cnv.nl


Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error