Stakingsoproep Fokker Elmo voor 2 dagen vanaf 30 mei

We roepen je op om dinsdag 30 mei opnieuw het werk neer te leggen, en weer voor twee dagen! You will find an English version below.

Respect, Waardering en Gelijkwaardige regeling!!

De directie heeft een volstrekt onvoldoende bod neergelegd. Vindt het verschil in wat wij eisen en wat zij bieden onoverbrugbaar. Onzin vinden wij en daar hebben we uitvoerig met jullie over gesproken tijdens de ledenvergadering op 9 mei.  We eisen een rechtvaardige en betere blijfpremie. Teleurgesteld zijn wij in de houding van jullie directie!  Respect, waardering en een gelijkwaardige regeling, daar gaat het ons om. We geven niet op en gaan door met staken! Nu weer twee dagen achter elkaar. 

Ook niet overwerken!

Zolang de directie ons niet tegemoet komt roepen we je op om niet meer over te werken.

DOE MEE, KOM IN ACTIE EN NEEM JE COLLEGA’S MEE.

Dinsdag 30 mei 2023 – 48 uurs staking!

Inschrijven van 08.00 uur tot 09.30 uur (ook voor de avondploeg)

Voor de poort bij FOKKER ELMO

AVIOLANDALAAN, HOOGERHEIDE

Programma met sprekers om 08.30 uur

Koffie, thee en broodje staat klaar

Zo schrijf je je het gemakkelijkst in
Een gepersonaliseerde stakingsformulier is naar jullie per post verstuurd. Voor het geval jullie geen stakingsformulier thuis hebben ontvangen treffen jullie bijgaand een blanco stakingsformulier aan. Print deze uit en neem deze mee samen met je ledenpas of ID en je bankpas. Heb je geen printer, geen probleem. Op de stakingslocatie ontvang je een blanco stakingsformulier die je kunt invullen.

Zorg dat je gegevens kloppen
Controleer of je gegevens kloppen. Staat de juiste werkgever genoemd en klopt je bankrekeningnummer? Check daar ook je emailadres. Wijzig je gegevens wanneer die onjuist zijn, want zonder bekend bankrekeningnummer kan de stakingsuitkering niet worden betaald Een dag voor de staking nog geen formulier ontvangen? Kijk bij ‘ongewenste mails’, bel ons of neem anders gewoon je lidmaatschapskaart mee naar de staking.

Staken is een grondrecht!
Als je lid bent van de bond en wij roepen je op tot staken dan heb je daar volkomen het recht toe. Staken is een grondrecht en ligt vast in het Europees Sociaal Handvest. Je werkgever mag ook niet intimideren. Doet hij dat toch? Neem dan met ons contact op. We zullen je werkgever hierop aanspreken.

ONZE EISEN

Voor medewerkers die gebruik kunnen maken van de transferregeling:

  • Een extra bruto maandsalaris inclusief 8% vakantietoeslag bovenop de al eerder afgesproken blijfpremie van een maandsalaris inclusief 8% vakantietoeslag vanuit de Verplaatsingsregeling (onder artikel D6), nadat werknemers 6 maanden in Papendrecht aan het werk zijn
  • Twee extra bruto maandsalarissen inclusief 8% vakantiegeld als werknemers meer dan 18 maanden in Papendrecht aan het werk zijn.

Voor medewerkers die gebruik kunnen maken van de Vertrekregeling en toch meegaan naar Papendrecht:

  • Twee bruto maandsalarissen inclusief 8% vakantietoeslag extra als zij 6 maanden in Papendrecht werken bovenop de al eerder afgesproken blijfpremie van een maandsalaris inclusief 8% vakantietoeslag
  • Drie maandsalarissen inclusief 8% vakantietoeslag als zij 18 maanden in Papendrecht werken.
  • Na 24 maanden in Papendrecht aan het werk ontvangt deze werknemer 25% van de afgesproken beëindigingsvergoeding extra.
  • Na 36 maanden in Papendrecht aan het werk ontvangt deze werknemer nogmaals 25% van de afgesproken beëindigingsvergoeding extra.

Medewerkers met een contract voor bepaalde tijd en contractors ontvangen een retentiebonus van twee bruto maandsalarissen inclusief 8% vakantietoeslag als ze tekenen voor een contract voor onbepaalde tijd en meegaan naar Papendrecht.

Voor vragen en of opmerkingen neem contact op met Arthur Bot; a.bot@cnvvakmensen.nl

 

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error