Onderhandelingsresultaat aanvullende verplaatsingsregeling ELMO

Na een lange periode van acties hebben we een onderhandelingsresultaat bereikt over een aanvullende verplaatsingsregeling. Niet opgeven is ons motto geweest en gaan voor meer respect, waardering en een verbeterde regeling. Dat laatste, de verbeterde regeling, is wat ons betreft wel gelukt door jullie inzet om actie te voeren in de afgelopen maanden en niet op te geven!

In de bijlage kun je het pamflet helemaal lezen.

Stemmen! 

De overeengekomen tekst moet nog verder uitgeschreven worden. Als dit in orde is dan zenden wij die aan jullie toe met een uitnodiging voor een ledenvergadering.  De uitnodiging voor ledenvergadering volgt dus nog!

Bij de uitnodiging ontvangen jullie ook een stemformulier met de vraag deze in te vullen na de toelichting tijdens de ledenvergadering. We leggen het resultaat met een positief stemadvies aan jullie voor.

Alleen leden stemmen over de regeling. Wil je meestemmen, word dan lid. Of maak je collega lid via onderstaande link en ontvang ook nog een cadeaubon:
Member Get Member

Bestaande verplaatsingsregeling is ongewijzigd

De huidige verplaatsingsregeling (bijlage) is volledig van kracht gebleven. De regeling die we nu kunnen afspreken is een aanvullende regeling.

Mede namens Jan Meeder, bestuurder FNV Metaal (jan.meeder@fnv.nl),

Arthur Bot
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2044 5190
E a.bot@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je hierop reageren?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error