Nog geen beweging vanuit directie Fokker

Op 14 februari hebben jullie gestaakt voor een gelijkwaardige extra “ik-ga-mee premie” zoals bij Landing Gear is afgesproken. Er hebben zich heel veel leden gemeld als staker, de opkomst was dus goed en de actiebereidheid groot. Deze staking was een duidelijk signaal naar jullie directie zou je denken.

Het gaat ook ergens over. Tenminste 3 maandsalarissen extra als je nog 18 maanden in Papendrecht aan het werk blijft. Als je van de vertrekregeling gebruik kunt maken maar toch mee naar Papendrecht gaat en 18 maanden blijft, komen er 5 maandsalarissen bij. Dat is wel een heel groot verschil met dat ene maandsalaris dat nu alleen aan de orde is.

We zijn nu bijna twee weken verder en de directie is nog steeds niet concreet ingegaan op onze eisen. Wij vinden dat onbegrijpelijk. Zolang jullie directie ons niet tegemoet komt, gaan we door met actievoeren. Logisch! Dat betekent dat we actiedag(en) zullen voorbereiden en jullie na de voorjaarsvakanties zullen oproepen om mee te doen. De datum waarop we dit doen is nu nog niet bekend. Jullie horen hier uiteraard meer van. Het is natuurlijk belangrijk dat zoveel mogelijk werknemers weer in actie komen en laten zien dat we dit niet pikken. Nog meer dan de vorige keer!

Samen staan we sterk. Maak je collega lid van een van de twee bonden en doe mee. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten door gebruik te maken van de onderstaande emailadressen.


CNV Vakmensen
Arthur Bot, bestuurder
a.bot@cnvvakmensen.nl

Jan Meeder, bestuurder FNV
Jan.meeder@fnv.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error