Reorganisatie Royal IHC

Gisteren zijn jullie door de directie van Royal IHC geïnformeerd over de reorganisatie. Er waren townhall meetings in Krimpen aan den IJssel, Sliedrecht en Kinderdijk. Voor ieder van jullie zal de reorganisatie andere gevolgen hebben. Ik was zelf aanwezig bij de bijeenkomst in Krimpen aan de IJssel.

Zoals jullie weten ligt er een sociaal plan. CNV Vakmensen vindt het belangrijk dat er aandacht is voor de gevolgen, niet alleen voor de mensen die vertrekken maar ook voor de mensen die bij Royal IHC blijven. Het is moeilijk voor degenen die boventallig worden, maar ook voor de teams die gewaardeerde collega’s zien vertrekken. De komende periode zullen wij samen met de andere vakbonden en de OR in gesprek blijven met de directie.  Hierin zullen wij ook aandacht hebben voor de gevolgen voor personeel na de reorganisatie.

Vrijwillige vertrekregeling

Gisteren hebben jullie ook allemaal een bericht gehad over de vrijwillige vertrekregeling (VVR). Deze regeling kan voor sommigen aantrekkelijk zijn, maar het is belangrijk om een besluit hierover goed te overwegen. Tot maandag 3 oktober hebben jullie de tijd om gebruik te maken van die regeling als die voor jou open staat. CNV Vakmensen vindt dit een erg korte bedenktermijn. We hopen dat iedereen in staat is om in deze korte periode een goede afweging te maken. Mocht je vragen hebben over de VVR, neem dan contact met ons op

Vragen over jouw situatie

Als je vragen hebt over de gevolgen van de reorganisatie voor jouw persoonlijke situatie, dan kun je contact opnemen met CNV Vakmensen. Vakbondsbestuurder Johann Honders is helaas momenteel ziek. Ik vervang Johann maar ben de komende twee weken met vakantie. Tijdens mijn vakantie kun je met je vragen terecht bij Hubert Koetsveld. Hij kan vragen beantwoorden over de VVR, boventalligheid, een eventuele bezwaarprocedure of andere gevolgen van de reorganisatie. Kortom, als je iets wilt bespreken, laat het ons weten.

Hubert Koetsveld, bestuurder CNV Vakmensen is bereikbaar via telefoonnummer 06 2886 6579 of via mail h.koetsveld@cnvvakmensen.nl

 

Mirjam van Leussen
Bestuurder CNV Vakmensen 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error