Ledenvergadering Prysmian Delft

Er spelen op dit moment verschillende onderwerpen bij Prysmian. Graag gaan wij hierover met jou en jouw collega’s in gesprek. Om deze reden organiseren wij samen met het FNV een ledenbijeenkomst.

Bij deze willen wij jou uitnodigen in de kantine van Prysmian Delft op:

Donderdag 14 september 2023

13:00 tot 14:00 uur

of

14:00 tot 15:00 uur

Onderstaande onderwerpen bespreken wij tijdens de ledenvergadering:

Jouw functieomschrijving en salaris
Prysmian is bezig met het aanpassen van jullie functieomschrijvingen. Wij hebben onlangs een gesprek gehad over de voortgang. Jouw werk kan mogelijk hierdoor veranderen en het daarbij behorende salaris ook. Wij hebben gehoord dat een aantal van jullie een brief heeft ontvangen over een aanpassing van de functieomschrijving. Wij raden jullie aan om deze brief niet te ondertekenen! Tijdens de ledenvergadering gaan wij hier verder op in.

Ploegenregelingen
Prysmian Delft wil de ploegenregelingen aanpassen. CNV heeft samen met de OR en FNV hier meerdere gesprekken met HR over gehad. Tijdens de ledenvergadering praten wij jullie hier graag over bij.

Pensioen
Er gaat al een tijd iets niet goed met de afdracht van pensioen over ploegentoeslag en restrecht. Wij hebben hierover gesproken met Prysmian en praten je graag bij over wat wij hierover tot nu toe weten.

OR
Er komen binnenkort tussentijdse verkiezingen voor de OR. De OR gaat over belangrijke onderwerpen die jou aangaan. Als je interesse hebt om je kandidaat te stellen voor de OR, kan dit ook vanuit CNV. Wij praten je graag bij over de meerwaarde hiervan.

Zoals je kan lezen zijn er verschillende belangrijke onderwerpen die tijdens ledenvergadering besproken worden.

Hopelijk zien we je de 14e!

Met vriendelijke groet,

Laura Vermeulen
Bestuurder CNV Vakmensen
E: l.vermeulen@cnvvakmensen.nl
M: +31681419063

            

Heb jij een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error