Hernieuwd eindbod cao Signify

Na de positieve afronding van het mediationtraject zijn we verder met Signify in gesprek gegaan over een nieuwe cao. Helaas zijn we er niet in geslaagd om tot een akkoord te komen; de verschillen zijn te groot gebleken. Signify komt nu met een hernieuwd eindbod cao.

Vakorganisaties hebben Signify verzocht om een hernieuwd eindbod te doen, zodat wij deze met de leden kunnen bespreken. Ondertussen hebben wij dit hernieuwde eindbod van Signify ontvangen. Je treft dit hernieuwde eindbod in de bijlage aan.

De gezamenlijke vakbonden willen dit hernieuwde eindbod graag met jou bespreken.
Hiervoor word je uitgenodigd op:

  • Wanneer: dinsdagmorgen 11 juni 2024;
  • Waar: HTC 48-1B-136 (auditorium);
  • Hoe laat: 09.00 uur-10.30 uur.

De bespreking van dit eindbod zal, naast uitleg over de inhoud, vooral betrekking hebben op het feit wat de consequenties zijn als leden het bod van de werkgever als onvoldoende beschouwen. Immers de looptijd van deze cao loopt al weer op 31 juni 2024 af.

Stemming

Tegelijkertijd worden leden in de gelegenheid gesteld om hun stem uit te brengen over dit eindbod. Je kunt vanaf nu tot uiterlijk woensdagavond 12 juni 2024, 24.00 uur je stem uitbrengen over het onderhandelingsresultaat. Je ontvangt straks nog een mail om te kunnen stemmen.

Je cao online

Op de cao-pagina van Signify kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Mede namens Richard de Kind (CNV-onderhandelingsdelegatielid),

Arjan Huizinga                                
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-51 60 20 32
E:  a.huizinga@cnvvakmensen.nl 

Downloads