Al het nieuws

CNV Vakmensen Informatiemiddag bij TKF in Haaksbergen

Je hebt ze vast al zien hangen, de flyers dat we op bezoek komen in je organisatie ! Maandagmiddag 27 juni zijn we aanwezig in de kantine in Haaksbergen. Van 13.00 tot 16.00 uur. Kom langs want we gaan graag met je in gesprek !

Wat kun je van ons verwachten ?
We geven informatie over ontwikkeling en opleiding. Jezelf ontwikkelen levert immers het beste uitzicht op salarisverhoging, daar kan geen cao verhoging tegenop ! Maar hoe doe je dat en welke mogelijkheden heb je als medewerker ? Binnen de organisatie zijn er scholingsmogelijkheden, maar ook vanuit de CAO en zelfs de overheid zijn er allerlei scholingsbudgetten. Je moet ze alleen weten te vinden ! En als je dan twijfelt welke opleiding of cursus je zou willen volgen, ben je bij ons aan het juiste adres. Een van onze loopbaancoaches is aanwezig om je vragen te beantwoorden. 

Ook geven we informatie over je rechten als je op uitzendbasis werkt. Dat geldt misschien niet voor jou, maar wel voor een van je collega's. Neem je collega gerust mee naar de informatiemiddag. Of wijs hem erop dat we in de kantine aanwezig zijn rond de ploegenwissel !

We horen graag van je welke wensen je hebt voor de nieuwe cao Metalektro. Wat vind jij belangrijk ? Laat het weten aan de kaderleden of aan de medewerkers van CNV Vakmensen.

Daarnaast vertellen we je graag wat we nog meer voor je kunnen betekenen als CNV Vakmensen. Genoeg informatie dus om even langs te komen van 13.00 tot 15.00 uur in de kantine! Neem ook vooral je collega mee !

Tot maandag !

Ellen Jonker, 
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-50521057
E: e.jonker@cnvvakmensen.nl

Downloads