Cao-onderhandelingen Signify

Welke arbeidsvoorwaarden vind jij belangrijk! Op 30 juni 2023 expireert de huidige cao Signify en zullen er tijdig arbeidsvoorwaardelijke onderhandelingen gestart moeten worden om tot een aangepast/gewijzigd en verbeterd arbeidsvoorwaardenbeleid te kunnen komen.

Arbeidsvoorwaarden survey

Om je in de gelegenheid te stellen jouw wensen en opvattingen ten aanzien van de cao Signify kenbaar te kunnen maken, word je van harte uitgenodigd deel te nemen aan een arbeidsvoorwaardensurvey van CNV Vakmensen.

Om naar de arbeidsvoorwaarden survey te gaan klik je HIER. Deze survey staat open tot en met 23 mei 2023.

Voorstellenbrief

De uitkomsten van deze arbeidsvoorwaardensurvey zullen worden vertaald in een concept cao voorstellenbrief waarna de CNV-kaderleden nog in de gelegenheid zullen worden gesteld om deze vast te stellen.

Op dinsdag 30 mei 2023 zullen de cao-onderhandelingen van start gaan met de intentie van CNV Vakmensen om voor 1 juli 2023 overeenstemming te kunnen bereiken over een nieuwe cao.

CNV Kadergroep

Ondertussen is er sprake van een actieve CNV kadergroep, deze kadergroep vergadert vier maal per jaar. Hiervoor wordt u vrijgesteld met behoud van bezoldiging en krijgt u uw reiskosten naar de vergaderlocatie vergoed. De kadergroep heet u graag van harte welkom, het gaat tenslotte om uw arbeidsvoorwaarden! U kunt zich hiervoor op het volgende mailadres aanmelden: a.huizinga@cnvvakmensen.nl.

Je cao online

Op de cao-pagina van Signify kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen

Mede namens Richard de Kind (lid van de CNV-onderhandelingsdelegatie),

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 20 32
a.huizinga@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error