Al het nieuws

Vul de enquête arbeidsvoorwaarden Signify in

Op 30 juni 2022 expireert de huidige cao Signify en zullen er arbeidsvoorwaardelijke onderhandelingen gestart gaan worden om tot een aangepast/gewijzigd en verbeterd arbeidsvoorwaardenbeleid te kunnen komen.

Vul de enquête in 

Om jou in de gelegenheid te stellen jouw wensen en opvattingen ten aanzien van jouw cao kenbaar te kunnen maken wordt je van harte uitgenodigd deel te nemen aan een arbeidsvoorwaarden-enquête van CNV Vakmensen. 

Om naar de arbeidsvoorwaarden enquête te gaan klik hier.
Deze enquête staat open tot uiterlijk 24 maart 2022.

De uitkomsten van deze arbeidsvoorwaarden survey zullen worden vertaald in een concept cao-voorstellenbrief waarna de leden nog in de gelegenheid zullen worden gesteld om deze vast te stellen. De verwachting is dat medio april 2022 de cao-onderhandelingen van start gaan met de intentie van CNV Vakmensen om voor 1 juli overeenstemming te kunnen bereiken over een nieuwe cao. 
Vanwege een mutatie in de CNV-onderhandelingsdelegatie ben ik nog op zoek naar een CNV lid die mij bij deze onderhandelingen wil ondersteunen met praktische kennis vanuit de organisatie. Wil je hierover meer informatie neem dan even contact met ondergetekende op.

De CNV-kadergroep zoekt nieuwe deelnemers

Is dit iets voor jou? Deze kadergroep vergadert vier maal per jaar. Je wordt dan vrijgesteld met behoud van bezoldiging en krijgt u uw reiskosten naar de vergaderlocatie vergoed. De kadergroep heet jou graag van harte welkom. Het gaat tenslotte om jouw arbeidsvoorwaarden! Je kan je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar a.huizinga@cnvvakmensen.nl 

Nog geen lid?

Nog steeds zijn veel van jouw collega’s niet georganiseerd als vakbondslid en liften mee op jouw lidmaatschap bij CNV Vakmensen. Wellicht dat jij nog niet georganiseerde collega kan interesseren voor een lidmaatschap van CNV Vakmensen. Maak je collega lid en ontvang zelf een cadeaubon en een Jan van Haasteren puzzel. Kijk voor meer informatie op: www.cnv-ledenwerven.nl/

Reageren en cao-traject online

Wil je reageren of heb je een vraag? Ga naar de cao-pagina. Het hele cao-traject is daar te volgen en tijdens alle fases kun je meepraten en je vraag stellen. Ook je ideeën voor de cao kun je kwijt op de cao-tijdlijn. Of je kunt stemmen op een idee van iemand anders.

Arjan Huizinga, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2032 / a.huizinga@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error