Update Sparck: vul de enquête in

We hebben de afgelopen tijd zowel met de directie als met de Ondernemingsraad gesproken. Het gesprek met de OR was prettig.

HR-regeling

Na onze laatste ledenvergadering hebben zij een flink aantal zaken ingebracht bij de directie over de HR-regeling. De antwoorden daarop zijn op de publicatieborden verschenen. De kritiek die we als vakbonden op de inhoud van de HR-regeling hebben zijn hiermee niet opgelost. De OR is er niet tegen als wij met de directie in gesprek gaan over de HR-regeling. Wel geven ze aan dat de rust inmiddels is weergekeerd en dat de OR het gevoel heeft dat de grote meerderheid van het personeel tevreden is met wat er ligt en vooral vooruit wil kijken.
Jullie zijn onze achterban, dus willen we graag van jullie weten of dit inderdaad zo is. We hoeven immers niet met de directie in gesprek over de HR-regeling als de meeste van jullie dat niet nodig vinden. De lockdown zorgde ervoor dat een fysieke ledenvergadering niet mogelijk was. Dat had wel onze voorkeur. Het lijkt er na de persconferentie gisteren op dat dit weer kan. Daarom nu eerst een paar vragen in een korte enquête waarvan we de uitkomst graag volgende week met jullie willen bespreken. Zo maken we een goed plan voor hoe nu verder!

Vul de online enquête in

De enquête kun je online, tot en met maandag 31 januari invullen. Klik hier om meteen naar de digitale enqête te gaan. De uitkomst van deze enquête bespreken we graag dinsdag 1 februari as met je tijdens de ledenvergadering.

1 februari, 16.15 uur - Ledenvergadering

We nodigen jullie, de leden van CNV Vakmensen, uit voor overleg op dinsdag 1 februari 2022, om 16:15 uur in De Drait, Flevo 190, Drachten (let op: de locatie moet nog bevestigd worden, mocht dit wijzigen, dan laten we dat weten). Zo maken we een goed plan voor hoe nu verder!

Laat van je horen 

Ik hoop op veel reacties zodat we een goed beeld hebben van wat jullie vinden. Heb je nog vragen, dan hoor ik dat graag.

Tristan Westra, bestuurder CNV Vakmensen 
M 06 4845 6854 / t.westra@cnvvakmensen.nl