Al het nieuws

Tussenstand onderhandelingen cao Canon

Na vier onderhandelingsronden met de onderhandelingsdelegatie van jullie werkgever, hebben wij nog geen akkoord bereikt. Deze nieuwsbrief is er om jullie te informeren, dat wij van de werkgever een eindbod verwachten op 11 oktober tijdens de laatste onderhandelingsvergadering.

We hebben ons ingespannen om jullie te ontmoeten, maar helaas zijn er door de Corona maatregelen minder mogelijkheden om iedereen in persoon te ontmoeten. Voor alle duidelijkheid, indien er binnenkort wel of geen akkoord wordt afgesloten, treffen wij jullie persoonlijk in een ledenraadpleging. Eventueel met een limiet van het aantal deelnemers per vergadering, mogelijk gekoppeld aan “teams vergadering” voor leden die niet kunnen/willen komen.

De vergaderingen worden dan gehouden in de locaties 's-Hertogenbosch en Venlo. Wij streven ernaar om op elke locatie twee fysieke vergaderingen te organiseren.

Direct na 11 oktober ontvangen jullie een nieuwsbrief met meer duidelijkheid over het eindresultaat.

Mocht je als lid van CNV Vakmensen naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben mail ze dan naar: r.jongen@cnvvakmensen.nl

Mede namens de kaderleden CNV Vakmensen,

René Jongen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 61
E:  r.jongen@cnvvakmensen.nl