Vragenlijst Jaar Uren Systematiek (JUS) Carglass

Dit jaar is er binnen Carglass een pilot uitgevoerd met betrekking tot de Jaar Uren Systematiek (JUS). Graag horen wij jullie ervaringen met JUS in het afgelopen jaar om deze ervaringen mee te nemen bij de evaluatie met jullie werkgever.
Carglass is gefocust op interne flexibiliteit ten behoeve van behoud van werkgelegenheid naar de toekomst toe. Daar staan wij als vakbonden niet geheel negatief tegenover, als de werknemer daar maar de zeggenschap over heeft en er voldoende regelmogelijkheden voorhanden zijn. Zeggenschap over arbeid- en rusttijden is een groot goed en deze dienen in balans te zijn.

Evaluatie JUS
De Jaar Uren Systematiek (JUS), die de afgelopen cao-periode als pilot is ingezet, staat woensdag 3 november op de agenda ter evaluatie.

Raadpleging
Het is aan jullie, de leden van de vakbond, om te beoordelen of de Jaar Uren Systematiek definitief kan worden opgenomen in de cao, dan wel in aangepaste vorm of dat de pilot en daarmee de regeling eindigt.

Wij vernemen graag hoe jij de Jaar Uren Systematiek hebt ervaren.
Vul daarom de vragenlijst in en verstuur deze! Dat kan tot en met 3 november 2021.

<<KLIK HIER OM DE VRAGENLIJST IN TE VULLEN>>

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door. Om de vragenlijst toch in te vullen, ga dan naar: https://bit.ly/JUSCarglass


CNV Vakmensen
Jeroen Bruinsma, bestuurder
E: j.bruinsma@cnvvakmensen.nl