Uitnodiging leden Installatiebranche panelgesprekken

Werk jij in de installatiebranche? Geef je op voor het online panelgesprek over jouw ontwikkeling

In de installatiebranche speelt ontzettend veel: energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, vergrijzing, mobiliteit, werken op afstand, digitalisering. Daarmee wordt steeds meer van jouw vakmanschap gevraagd. Dat is nodig en leuk, maar ook lastig. Wat heb jij hiervoor nodig? Laat het ons weten en doe mee met het online panelgesprek.

Wat helpt jou het beste?

Wij Techniek (Opleidings- en Ontwikkelingsfonds in de Installatietechniek) doet een onderzoek naar ‘Permanente Ontwikkeling’ en zet zich in voor de ontwikkeling van álle vakmensen. Daarom willen ze weten hoe jij als vakkracht hierbij zo goed mogelijk geholpen kan worden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen als:

  • Wat vind je van het scholingsaanbod in de branche?

  • Zou je het interessant vinden als je certificaten kon behalen?

  • Wat vind je ervan als het verplicht werd om sommige certificaten te halen om je vakmanschap mee aan te kunnen tonen?

 

Gesprek met werknemers en werkgevers

Wil jij meedoen aan de online panelgesprekken met Wij Techniek? Het gaat om twee gesprekken van anderhalf uur. Hiervoor worden zowel medewerkers als werkgevers uit de installatiebranche gevraagd.


Twee keer anderhalf uur

Na het eerste gesprek (4 november) wordt een enquête samengesteld die naar al je collega's in de branche gaat. Met de resultaten daarvan wil Wij Techniek daarna nog een tweede keer met je in gesprek. Wat vind jij van de resultaten en wat heeft aandacht nodig? Dat tweede gesprek is, ook digitaal, in februari 2022.

Meld je aan voor online panelgesprek

Het eerste panelgesprek is op 4 november, van 19.30 tot 21.00 uur. Dit is digitaal zodat je via je laptop, huiscomputer of smartphone kunt meedoen. Dat scheelt je reistijd en het maakt dan niet uit waar je woont of bent.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar support@wij-techniek.nl. Maar ook als je eerst nog wat vragen beantwoord wilt hebben, kun je een e-mail sturen. Wil je meer lezen, dat kan via https://www.wij-techniek.nl/panelgesprek/.

Meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina van Technisch installatiebedrijf blijf je op de hoogte van de onderhandelingen en het nieuws. Ook vind je informatie over de huidige afspraken van de cao.