Al het nieuws

Uitnodiging kantinebijeenkomst Royal Huisman 23 november

Zoals je ongetwijfeld al hebt meegekregen, zijn de cao- onderhandelingen in de metaal en techniek vastgelopen. We zitten in een actietraject, waarin het uitzicht op een nieuwe cao nog ver te zoeken is. Dit heeft ook consequenties voor jouw arbeidsvoorwaarden. Hierover gaan wij graag met jou in gesprek.

Van diverse leden hebben wij vragen gekregen over het cao-conflict. Wat is er precies aan de hand? En wat betekent dit voor mijn arbeidsvoorwaarden? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het generatiepact die niet meer van toepassing is
  • Er komt geen loonsverhoging meer, ondanks de snel stijgende inflatie
  • Scholingsbudgetten die niet meer beschikbaar zijn
We komen graag bij Royal Huisman langs om alle vragen te beantwoorden en het gesprek aan te gaan met de leden over het cao-conflict. Het is voor ons ook belangrijk om te horen hoe jij als lid tegen deze situatie aankijkt.

Er is contact gelegd met de HR Manager van Royal Huisman. Zij bieden ons de gelegenheid om met de leden in gesprek te gaan over het cao-conflict. Hiervoor zal er een bijeenkomst plaatsvinden in de bedrijfskantine bij jullie op het werk. We hopen dat je van deze gelegenheid gebruik zal maken en dat we je daar zullen spreken. Hieronder de praktische informatie:

Waar:
Royal Huisman, Flevoweg 1 te Vollenhove – in de bedrijfskantine

Wanneer:
Dinsdag 23 november om 16.15 uur tot ongeveer 16.45 uur

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn maar wel behoefte hebben om contact te hebben, bel of mail mij gerust.

Ik hoop je daar te ontmoeten!

Rick Pellis
Bestuurder CNV Vakmensen
r.pellis@cnvvakmensen.nl
06 5120 2994