Al het nieuws

Stemoproep leden cao SZS HISWA

leeg

Allereerst wensen we iedereen een heel mooi 2022 toe. Hopelijk ga je een gezond en gelukkig jaar tegemoet. Op dit moment zijn er helaas nog te weinig stemmen uitgebracht door de leden, daarom hierbij nogmaals een stemoproep voor jouw SZS HISWA cao.

Hieronder tref je het resultaat aan van de cao-onderhandelingen SZS HISWA. Daarover mag jij een oordeel geven door ‘voor’ of ‘tegen’ te stemmen.

Tot het uiterste

Met dit onderhandelingsresultaat hebben we niet binnengehaald wat we wilden. Het is wel het uiterste waartoe we de werkgevers aan de onderhandelingstafel hebben weten te bewegen.

Een aantal zaken is in deze cao verbeterd. Het gedeeltelijk terughalen van de seniorendagen is daar een voorbeeld van, en ook de verhoging van het aantal te vergoeden reiskilometers. De loonsverhoging (minder dan we wilden, maar meer dan de gemiddelde prijsstijging in 2021) is ook onderdeel van de afspraak, naast verhoging van stagevergoeding, bijdrage ziektekostenverzekering, scholingsbudget en uitbreiding (betaald) rouwverlof.

Breng nu je stem uit!

In de bijlage treffen jullie het onderhandelingsresultaat. Je kunt hier je stem uitbrengen. Je stem dient uiterlijk 20 januari 2022 om 12.00 uur binnen te zijn. CNV Vakmensen leden die hun stem al hebben uitgebracht hoeven dit uiteraard niet nog eens te doen. 

Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt, ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan SZW HISWA in de zoekbalk. Op deze site kun je ook je stem uitbrengen. 
Voor meer informatie kun je HIER terecht op de cao-pagina.

Erik Maas
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 21 45
E: e.maas@cnvvakmensen.nl 

Downloads