Al het nieuws

Oproep aan werkgevers in de Metaal & Techniek: hier komen jullie niet mee weg

Toon respect voor de vakkrachten en kom met een goede cao!

Zoals je weet, zijn de werkgevers niet ingegaan op ons ultimatum en daarmee ook niet akkoord met onze cao-voorstellen. Het is nu tijd voor actie. Laat de werkgevers weten dat het bod wat er nu ligt onacceptabel en respectloos is en teken de petitie.

CNV Vakmensen heeft de eerste vier stakingen al achter de rug en de komende tijd gaan we op meer plekken in Nederland staken. Dat we ontevreden zijn is zeker en dit willen we ook laten merken aan de werkgevers.

Schreeuwend tekort aan goede vakmensen

In een tijd waarin, ondanks corona, de bedrijven in de sector het hartstikke goed doen en er een schreeuwend tekort is aan goede vakmensen, is dat natuurlijk onrechtvaardig en respectloos. Op deze manier zullen werknemers uit deze sector een baan vinden in sectoren waarin wél respect en een goede cao geboden wordt. En.. is dat wat de werkgevers willen? Dat lijkt ons niet!

Oproep

Met deze online oproep hopen wij dat de werkgevers snel over de brug komen met een eerlijke cao, waarin zij de waardering voor de werknemers in de sector laten blijken.

We hebben jouw hulp én die van jouw collega's nodig om deze oproep kracht bij te zetten. Dus: help mee, deel dit bericht en teken de petitie!

Klik hier voor de petitie

Na het ondertekenen van de petitie wordt je rechtstreeks naar de actiepagina Metaal en Techniek CNV Vakmensen geleid voor al het  laatste nieuws

CNV Vakmensen
Bernard Zijlstra, cao-onderhandelaar