Nu ook cao-resultaat Metaalbewerkingsbedrijven

Ook de werkgevers in de metaalbewerking staan achter het cao-resultaat dat vorige week in de Metaal en Techniek is bereikt. Dit betekent dat er nu ook een cao aanstaande is voor alle leden die werkzaam zijn in de metaalbewerking.

Vorige week vrijdag hadden we al een akkoord bereikt met de 4 overige branches in de sector. De Metaalbewerking kwam niet opdagen bij de onderhandelingen en met hen is toen geen akkoord bereikt. Tot vandaag 12.00 uur hadden ze de tijd om bij resultaat aan te haken. Aan deze oproep hebben ze gehoor gegeven.

In de bijlage vind je het volledig uitgewerkte resultaat. Ook vind je een overzicht wat onze inzet was, waar we voor actie gevoerd hebben en wat het uiteindelijke resultaat in hoofdlijnen is.

Hoe nu verder?
Je kunt ook deelnemen aan een speciaal digitale bijeenkomst op woensdag 20 april om 19.00 uur.  Dan licht ik het onderhandelingsresultaat ook toe. En kun je jouw eventuele vragen stellen.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN  voor de digitale bijeenkomst en doe dit voor dinsdag 19 april. Je ontvangt na het aanmelden van ons Landelijk Actiecentrum een bevestiging en een link om deel te nemen aan de digitale bijeenkomst. 

Stemmen over jouw cao
Na de digitale bijeenkomst op 20 april vragen we al onze leden in de sector om te stemmen op het onderhandelingsresultaat. Want pas dán-bij een meerderheid instemmers- is het ook echt een nieuwe cao. Om (digitaal) te stemmen ontvang je nog een uitnodiging.

Bernard Zijlstra                                                       Peter de Vries
cao onderhandelaar CNV Vakmensen                  Kaderlid Metaal en Techniek CNV Vakmensen
E: b.zijlstra@cnvvakmensen.nl
M: 06-83396479

Downloads

Meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina van Metaal en Techniek blijf je op de hoogte van de onderhandelingen en het nieuws. Ook vind je informatie over de huidige afspraken van de cao.