Enquête over JUS bij Carglass

In de huidige cao-afspraken is vastgelegd dat we begin dit jaar onder onze leden inventariseren hoe zij de JUS in de afgelopen periode hebben ervaren. Aan de hand van die informatie en hoe jullie denken over voortzetting van de JUS, gaan we al dan niet afspraken maken over de JUS in de nieuwe cao.

De Jaarurensystematiek (JUS) wordt op dit moment toegepast binnen Carglass. Het belang van de invoering hiervan is gelegen in het feit dat met deze systematiek, pieken en dalen in het aanbod van werkzaamheden kunnen worden opgevangen.

Enquête

Wij horen graag van jullie hoe jullie in de afgelopen periode de JUS ervaren hebben en hoe jij de toekomst van de JUS ziet. Daarom vragen we jullie via deze LINK de enquête in te vullen. De uitslag van de enquête gebruiken we bij het maken van afspraken over de komende cao.

Voor de start van de onderhandelingen over de nieuwe cao doen we bij jullie nog een inventarisatie van zaken die voor jullie van belang zijn bij de nieuwe cao. Daar horen jullie nog van. 
We hopen op een grote respons op de enquête zodat we een goed beeld krijgen met betrekking tot de JUS-systematiek. Reageren kan tot en met 12 februari 2023.

Alvast bedankt voor de reactie!

Mede namens de kaderleden Robert van der Zande en Rob van der Vlugt,

Jeroen Bruinsma
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-34497279
E  j.bruinsma@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error