Cao-voorstellen Tankstations en Wasbedrijven 2024

In de bijlage treffen jullie ter informatie de voorstellenbrief aan die wij naar de werkgeversverenigingen hebben verzonden.

Allereerst bedanken we jullie voor jullie bijdrage door het invullen van de enquête! Jullie input heeft ons enorm geholpen bij het vormgeven van onze voorstellen voor de komende onderhandelingen.

Data cao-onderhandelingen

De onderhandelingen staan op het punt om van start te gaan. We houden jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Op dit moment hebben we drie onderhandelingsmomenten gepland:

  • 23 oktober
  • 08 november
  • 22 november

Ons doel is om na deze drie rondes tot een resultaat te komen dat we aan jullie kunnen voorleggen. We delen alle updates en informatie per mail en op jouw cao-pagina
Hier kun je 24 uur per dag reageren en vragen stellen. We nodigen jullie ook uit om onze Facebook-pagina "Cao Tankstations en Wasbedrijven" te bezoeken en je daar aan te melden. 

Vragen of opmerkingen?

Hebben jullie vragen, opmerkingen, of suggesties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jullie kunnen ons bereiken via de cao-pagina, per telefoon of e-mail.


Gerard van Dijk
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 60 18 19
E: g.vandijk@cnvvakmensen.nl

en

Kaj Gründemann
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 81 91 97 17
E: k.grundemann@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error