Cao-overleg Banden en Wielenbranche van start

Op 31 december 2022 verstrijkt de looptijd van de cao in de Banden en Wielenbranche. Voordat de onderhandelingen beginnen sturen we de werkgevers onze voorstellen die we vervolgens nader toelichten tijdens de eerste onderhandelingsronde. Heb jij cao-voorstellen die we in de onderhandelingen kunnen betrekken?

Eerste cao-overleg staat voor de deur

In die voorstellenbrief komen gebruikelijke onderwerpen aan de orde. Dan moet je denken aan de loonontwikkeling, werkzekerheid, generatiepact en een bijdrage voor de ontwikkeling van de medewerkers. Tijdens zo’n eerste cao-overleg leggen we onze voorstellen aan de werkgevers voor. Dat doen werkgevers van hun kant ook en zo gaat het cao-overleg van start.

Leden hebben invloed!

We gaan er van uit dat de medewerkers in de sector natuurlijk ook zelf voorstellen hebben om de huidige cao te wijzigen. En daar is deze nieuwsbrief voor bedoeld.
Wat wil jij in de (collectieve) arbeidsvoorwaarden gewijzigd zien, wat ontbreekt of zou er juist uit kunnen?

Je kan ons voor 7 november a.s. laten weten welke onderwerpen voor jou en jouw collega's van belang zijn. Dat kan door een mailtje te sturen aan Arie Kasper, jouw CNV onderhandelaar in deze sector. Het emailadres is: a.kasper@cnvvakmensen.nl
Bellen mag ook. Het telefoonnummer is: 06-13208402.

Invloed

De cao is voor alle medewerkers in de sector maar jij kan daar als lid van CNV Vakmensen rechtstreeks invloed op uitoefenen. Laat die mogelijkheid niet voorbij gaan!

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan.

Arie Kasper
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 1320 8402
E: a.kasper@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error