Al het nieuws

Boer Speeltoestellen concept cao-voorstellenbrief 2022

Je huidige cao loopt tot 1 februari 2022. De cao-voorstellenbrief tref je als bijlage aan. Graag willen wij van je weten of je hiermee akkoord gaat. Hieronder lees je hoe je je stem kunt uitbrengen.

Ook deze keer hebben wij, samen met de OR via een schriftelijke enquête – vanwege de coronamaatregelen – informatie bij leden en niet-leden opgehaald. Ten opzichte van het traject 2021 hebben meer medewerkers het enquêteformulier ingevuld. Ook is er veel meer gebruik gemaakt voor het geven van een toelichting bij de open vragen. Het resultaat van de ontvangen  input is dat wij veel waardevolle informatie hebben ontvangen. Dank daarvoor.

Concept cao-voorstellenbrief

Mede op basis van jouw input en het arbeidsvoorwaardenbeleid 2022 van CNV Vakmensen hebben wij een concept voorstellenbrief geschreven. Als bijlage doe ik je deze hierbij toekomen. Graag hoor ik uiterlijk 20 januari 2022 van je of je met deze voorstellenbrief kunt instemmen. Heb je nog aanvullingen dan hoor ik dat ook graag. Je kunt hier je stem uitbrengen.

Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan BOERplay in de zoekbalk. Op deze site kun je ook je stem uitbrengen. Klik vervolgens op de digitale versie van deze nieuwsbrief en daarin staat de link om te stemmen.

Op 18 januari en 25 januari 2022 staan onderhandelingsrondes gepland. Over het vervolg van het cao-traject informeer ik je.

Meepraten over jouw cao

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van BOERplay kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Ga direct naar de cao-tijdlijn .

Heb je nog vragen laat ons dat dan weten. Je kunt mij bereiken via onderstaande gegevens.

Gerard van Cuijk
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 13 40 89
E: g.vancuijk@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error