Laat je arbeidsovereenkomst checken

Check mijn arbeidsovereenkomst

Ga jij een contract tekenen bij een nieuwe werkgever? Of twijfel je of jouw huidige arbeidsovereenkomst wel klopt? Het is dan verstandig om je arbeidsovereenkomst laten checken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Onze deskundige juristen helpen je graag met het controleren van jouw arbeidsovereenkomst.

Wat is een arbeidsovereenkomst?

Een arbeidsovereenkomst is het contract tussen een werkgever en een werknemer. In deze overeenkomst staan alle afspraken over jouw werk vermeld, zoals je werkzaamheden, je salaris, de duur van de overeenkomst, het aantal uren dat je per week gaat werken en je vakantiedagen. Maar denk ook aan je opzegtermijn, een geheimhoudingsverklaring of concurrentiebeding.

Stel vragen over je arbeidsovereenkomst

Maar wat houdt mijn concurrentiebeding precies in? Worden mijn overuren eigenlijk wel op de juist manier uitbetaald? Hoe zit het met mijn recht op vakantiedagen? Dit soort vragen kun je hebben als je naar je arbeidsovereenkomst kijkt. Welke vraag je ook hebt, het is belangrijk om deze te stellen en je arbeidsovereenkomst te laten checken.

Weet waar je voor tekent

Als je een contract bij je werkgever tekent, is het van belang dat je precies weet waar je voor tekent. Wat je rechten en plichten zijn, en of de afspraken wel conform de wet- en regelgeving zijn. Het is goed om nooit zomaar te tekenen. Laat het daarom altijd controleren. Heb je vragen over je contract bij je huidige werkgever? Ook dan kun je bij CNV terecht voor een gratis check.

Word lid van CNV

Tijdelijke actie: de eerste 6 maanden voor € 24. Dit is slechts € 4 per maand. Zo gaan we in 2024 samen sterker door.

  • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden

Laat je arbeidsovereenkomst controleren

Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None