Nieuwsbrief leden Tankstations&Wasbedrijven spreekuur

In de cao Tankstations en Wasbedrijven zijn er geweldige regelingen afgesproken om minder te werken en toch 100% pensioen op te bouwen, het zogenaamde "generatiepact". Daarover geven wij nu een gratis spreekuur op 13, 14 en 15 april in Voorst.
Spreekuur vanachter het stuur, helemaal coronaproof!

In de cao tankstions en Wasbedrijven zijn er geweldige regelingen afgesproken om minder te werken en toch 100% pensioen op te bouwen.
Dit heet het "generatiepact"en kun je vinden in de eigen cao , artikel 20A op bladzije 17. Kijk ook maar in de bijlage van je cao en op: www.sftw.nl

Nu gaan wij binnenkort als CNV vakmensen op 13, 14 en 15 april informatie geven over deze 80/90/100 regeling.

Dit doen wij geheel coronaveilig tussen 15.30 uur en 19.30 uur op de parkeerplaats van Hofstede de Middelburg, Zandwal 1 Voorst.

Je bent van harte welkom!

Onder het genot van een hapje en een drankje (daar zorgen wij voor) rijd jij met je auto langs de keet waar een deskundige (en vriendelijke!) collega van CNV Vakmensen ruimschoots de tijd neemt om jou te informeren. Er zijn aan dit spreek uur en de consumpties geen kosten verbonden! Leuker kunnen we het niet maken toch?

Dus, tot ziens op woensdag, donderdag of vrijdag 13, 14 en 15 april aanstaande op het parkeerterrein van Hofstede de Middelburg in Voorst (tussen Apeldoorn en Zutphen).

Namens het team van CNV Vakmensen,

Gerard van Dijk
Bestuurder CNV Vakmensen