Hoe duurzaam inzetbaar ben jij?

We moeten steeds langer doorwerken en nieuwe taken en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Daarvoor willen wij met andere vakbonden en de werkgevers in het Ontwikkelings- en Opleidingsfonds Tankstations en Wasbedrijven (OOTW) zorgen dat we met plezier kunnen blijven werken.

En dat we duurzaam inzetbaar blijven in de toekomst.

Wij werken zo al samen in de sector om bij te dragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers met bijvoorbeeld de website 'Dat geeft energie.nl' en diverse leermodules die in het branchepaspoort te vinden zijn. Nu willen wij nog meer en betere ondersteuning gaan ontwikkelen voor de sector en daarvoor kunnen we jouw mening erg goed gebruiken.

Zou je daarvoor een enquête willen invullen? Met de uitkomsten (en dus ook jouw antwoorden!) kunnen we verder gaan met het ontwikkelen van instrumenten die goed passen bij de sector.

Het invullen van de enquête kost je ongeveer 5 tot 10 minuten. OOTW verloot onder de invullers 5 fitbits. De enquête vind je hier.

Bedankt voor je moeite!

Gerard van Dijk
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 60 18 19
E: g.vandijk@cnvvakmensen.nl

Goed om te weten:
Je antwoorden worden anoniem verwerkt. Als je persoonlijke gegevens verstrekt, worden deze uitsluitend voor de aangegeven doeleinden gebruikt. Voor vragen over deze enquête, mail naar
info@bureauklb.nl.