Principe akkoord cao Profcore 12 juni in stemming

Met ingang van 1 januari 2020 is er een principe akkoord afgesproken over een nieuwe cao Profcore. Vanaf die datum is de cao ABU basis voor jullie arbeidsvoorwaarden. Door wetgeving is het zelfstandig uitvoeren van de cao Profcore niet meer mogelijk.

Hierdoor moesten de werkgever en de vakbonden voor een oplossing zorgen. We hebben hierover vier ronden onderhandeld. Er is een pakket tot stand gekomen waarover de leden van de vakbonden FNV, ABW en CNV Vakmensen moeten stemmen.

Voor deze stemming door de vakbondsleden van FNV, ABW en CNV, organiseren wij twee bijeenkomsten.

Op woensdag 12 juni zijn deze informatiebijeenkomsten en we beginnen om 13:00 uur en om 19:00 uur.

De bijeenkomsten worden gehouden in het gemeenschapshuis DER BOEW (Hubertushuis),  Jan Willenstraat 1, 6166 AX in Geleen.

Tijdens de bijeenkomst leggen wij uit waarom de bestaande cao Profcore moest worden omgevormd en welke salarisverhoging is afgesproken. Ook de andere wijzigingen worden nader toegelicht. De nieuwe cao Profcore is een zogenaamde kop-cao (want de basis is de cao ABU).

De bijeenkomsten zijn ook toegankelijk voor niet-leden van vakbonden, waarbij vooraanmelding per e-mail verplicht is. Leden van de vakbonden hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Alleen als je lid bent van een vakbond mag je stemmen over het akkoord.

Aanmelding voor NIET vakbondsleden per mail doorgeven aan:
r.jongen@cnvvakmensen.nl
rvb@vakbondabw.nl
ger.klinkenberg@fnv.nl

René Jongen, bestuurder CNV Vakmensen
E.: r.jongen@cnvvakmensen.nl
M.: 06 51 20 29 61