Infobijeenkomst en voorbereiding cao Profcore

Kom allen naar de informatiebijeenkomst op 19 februari in verband met de besprekingen voor de nieuwe cao Profcore 2019/2020.

De informatiebijeenkomst is ook toegankelijk voor niet-vakbondsleden om hun mening te geven over de huidige cao. Na de onderhandelingen, die in maart en april plaatsvinden, hebben de leden van de vakbonden CNV Vakmensen en ABW de bevoegdheid om te stemmen over een eventueel bereikt resultaat. Tijdens deze informatiebijeenkomst geef ik tevens uitleg waarom een andere vakbond niet aansluit bij de onderhandelingen.

Tevens geef ik een uiteenzetting van de overgang van de reguliere Profcore identiteiten en de nieuw opgerichte identiteit Profcore Contracting. Hierover heb ik recent overleg gehad met een van onze juristen van CNV Vakmensen. Verder informeer ik jullie over de ontwikkelingen van het pensioenakkoord en met name het dwarsliggen van minister Koolmees; onze eis is maximaal werken tot 66 jaar en afschaffing van de RVU-heffing (werkgeversboete opgelegd door de regering bij eerder stoppen met werken).

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 19 februari aanvang 19.00 uur.
Locatie: gemeenschapshuis De Boew 
Prof Willenstraat 1 te Geleen
Vooraanmelding verplicht. Meld je voor deze informatieavond aan vóór 17 februari per mail: r.jongen@cnvvakmensen.nl
Ben je verhinderd voor deze avond, stuur dan jouw ideeën of opmerkingen per mail naar mij.

Leden en niet-leden ik verwacht jullie deze avond. Een cao Profcore komt er niet vanzelf EN nu heb je de mogelijkheid om aan te geven wat JOUW wensen zijn!

Tot 19 februari om 19.00 uur.

René Jongen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 61
E: r.jongen@cnvvakmensen.nl