Geef je input voor de nieuwe cao "detacheren ProfCore"

Zijn er nog zaken die je graag wilt terug zien in de nieuwe cao "detacheren van ProfCore"? Laat het dan weten. De onderhandelingen beginnen in de tweede week van het nieuwe jaar en je input is van grote waarde.

De cao "detacheren ProfCore" loopt op 31 december af. De cao is onlosmakelijk verbonden met de ABU-cao, de cao voor de uitzendbranche. Wij als vakbonden wilden eerst de uitkomst van deze cao-gesprekken afwachten voordat we gingen praten over de "detacheren ProfCore-cao". Deze onderhandelingen zijn nu afgerond en daarom kunnen wij nu ook beginnen met de onderhandelingen.

Jouw input


Een eerdere bijeenkomst om te praten over een nieuwe cao hebben we afgelast. Daarvoor was toen te weinig belangstelling. We willen je hierbij de mogelijkheid geven om mee te denken over de voorstellenbrief, waarin we onze voorstellen aan de werkgever presenteren. Jouw input doet er toe.

Bedrijfs-aow


In de onderhandelingen zullen we in ieder geval aandacht vragen voor de regeling "vervroegde uittreding (RVU)" of bedrijfs-aow. Met deze regeling kunnen werknemers drie jaar eerder met pensioen. Maar ook het generatiepact (80-90-100-regeling) zullen we agenderen. Met deze regeling kunnen de oudere medewerkers 80 procent van hun huidige aantal uren gaan werken. De werkgever betaalt dan 90 procent van het laatst verdiende loon en de pensioenpremie wordt 100 procent doorbetaald.

Denk mee


Heb jij nog belangrijke punten? Laat het ons voor 10 januari 2022 weten. Dat kan door een mail aan mij te sturen. Of door te reageren op de cao-pagina. Ga hier direct naar de cao-pagina

Cao-Traject


De vakbonden en ProfCore hebben deze week een eerste aftrap gegeven aan de bijeenkomst voor de onderhandelingen. De onderhandelingen zullen op 14 januari beginnen. Namens CNV Vakmensen zal vakbondsbestuurder Ed Leunissen aan de gesprekken deelnemen. Ook kaderlid Martin Winkens zal bij de onderhandelingen aanwezig zijn. We streven ernaar om rond april een nieuwe cao te hebben.

Hierbij willen wij je ook prettige feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2022 toewensen.

Mede namens Martin Winkens, CNV Vakmensen ProfCore

Ed Leunissen
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 29 02 32 84
E e.leunissen@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error