Uitnodiging nieuwe ledenvergaderingen Swedish Match

CNV Vakmensen en FNV organiseren weer gezamenlijke bijeenkomsten om het personeel van Swedish Match te informeren over de ontwikkelingen en stand van zaken.

Na onze eerste bijeenkomst hebben we Swedish Match de opvatting van het personeel kenbaar gemaakt. Kort en goed; we verlangen toepassing van het lopende Sociaal Plan 2006 en bonden hebben geen mandaat van de leden gekregen om over iets anders te onderhandelen.

Na die mededeling heeft Swedish match het Sociaal Plan 2006 eenzijdig  opgezegd. In de daarop volgende weken is er achter en voor de schermen veel gebeurt en zijn de leden ook via nieuwsbrieven geïnformeerd.

De situatie is anders dan een maand geleden. Swedish Match stelt zich hard op en van Hakan Söderberg hebben bonden te horen gekregen dat het voor hem heel simpel is: Hij moet 40% kosten verminderen en is niet van plan het Sociaal Plan 2006 toe te passen of iets af te spreken wat daar in de buurt komt.

Wij gaan jullie bijpraten over de ontwikkelingen en we willen samen met  jullie bepalen wat onze inzet moet zijn. Op de bijeenkomsten zijn ook weer de niet-leden welkom. (uitgezonderd het management).

We nodigen je daarom van harte uit voor het bijwonen van een bijeenkomst.
We hebben er drie gepland op woensdag 31 augustus

13.00 tot 14.00 uur
14.00 tot 15.00 uur
21.00 tot 22.00 uur

Locatie voor de bijeenkomsten: kantine Swedish Match

We hopen jullie hier allemaal te treffen. 

Mede namens collega Pieter Beuzenberg FNV

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
06-18711343
a.williams@cnvvakmensen.nl