Cao Isolatiebedrijven

De cao Isolatiebedrijven is van toepassing op medewerkers werkzaam in de sector. In de cao Isolatiebedrijven staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken. Op deze pagina vind je het laatste nieuws en de volledige cao-tekst van de cao Isolatiebedrijf.

De cao geeft in artikel 75 en in bijlage 10A de mogelijkheid tot afwijking. Met de werkgevers hebben we uiteindelijk een overeenkomst bereikt, over wat de dispensatie betekent als een individueel bedrijf dit aanvraagt. In de cao-download hieronder lees je de definitieve tekst.

Veilig werken staat voorop

Arbowetgeving beschermt werknemers tegen ongelukken en ziektes door werk. Werkgevers moeten zorgen voor veiligheid van alle medewerkers. Maar hoe werkt dit eigenlijk? De arbocatalogus van ArboTechniek bevat alle afspraken die werkgevers en werknemers in de installatie- en isolatiebranche maken over veilig en gezond werken. Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief van ArboTechniek.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Bernard Zijlstra
Onderhandelaar

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte