Onderhandelingsresultaat cao Groothandel Banden en Wielen

CNV Vakmensen heeft een onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao voor de Groothandel in Banden en Wielen bereikt. Dit gaat onder andere over de loonontwikkeling. Het is nu aan de leden van de vakorganisaties of er mee kan worden ingestemd.
Overleg
Meerdere keren is er met de werkgevers overlegd voor een nieuwe cao. Deze sector heeft ook te maken gehad met de gevolgen van de corona-maatregelen. Volgens de werkgevers aan de overlegtafel zijn er bedrijven zijn die het qua omzet goed zijn blijven doen, maar is een flink deel van de bedrijven in meer of mindere mate in de problemen gekomen.

Onderhandelingsresultaat
We realiseren ons dat we nog steeds in een periode zitten waarin het lastig is om afspraken te maken. Het komt de werkgevers niet uit en wij weigeren om verslechteringen af te spreken waar weinig tot niets tegenover staat. We beperken ons dus nu tot enkele onderwerpen en dat leggen we jullie graag voor. Het document is hier bijgevoegd.

Leden kunnen stemmen
Een onderhandelingsresultaat leggen we zonder stemadvies voor. Het is aan de leden van de vakorganisaties om over dit onderhandelingsresultaat hun mening te geven, Reageer wel voor 1 september 2021!

KLIK HIER OP TE STEMMEN

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door. Breng daarom je stem uit op www.jeachterban.nl/groothandels/

Je Achterban
Iedereen, lid of geen lid, kan op Je Achterban meepraten, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Je hebt alleen een account nodig. Die kun je zelf aanmaken en is uiteraard gratis. Heb jij collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten?


CNV Vakmensen
Arie Kasper, bestuurder
E: a.kasper@cnvvakmensen.nl


Downloads