Cao Banden en Wielen; We hebben jou nodig!

Binnenkort starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao in deze sector. De Corona-pandemie heeft veel banden en wielenbedrijven in de problemen gebracht maar we zien nu toch ook dat herstel van de economie (en ook in deze sector!) snel op gang komt.

Cao-overleg:
CNV Vakmensen wil jou betrekken bij de komende cao-ontwikkelingen en ontvangt graag input voor het overleg met de werkgevers.
Hoe is het met jouw werk / het bedrijf waarin je werkt gegaan tijdens de Corona pandemie en hoe zie jij de toekomst van jouw werk in deze sector?
Wat vind jij belangrijk om nú in de cao te regelen en wat zou er anders moeten?

Wij hoorden van enkele collega’s van jou dat de waardering van functies (zeker bij leidinggevenden) vaak als onrechtvaardig wordt ervaren; mensen zouden beter beloond moeten worden voor het werk, het aantal uren dat men werkt en de verantwoordelijkheden welke men draagt. Herken je die opmerking?

Voor alles wat met werk of cao te maken heeft kan je rechtstreeks in contact treden met Arie Kasper, onze onderhandelaar in deze sector.
Zijn emailadres is: a.kasper@cnvvakmensen.nl of bel 06-13208402.

Maar er is meer:
In de cao hebben sociale partners -waaronder CNV Vakmensen- afspraken gemaakt over een bijdrage van €500,- voor o.m. scholing en advies. We zien graag dat het goed met je gaat, privé en in je werk. Bovendien willen we je een duwtje in de rug geven bij je verdere (loopbaan) ontwikkeling.

Waarom deze voucher:
Je leven lang jezelf ontwikkelen is belangrijk om de veranderingen te kunnen blijven overzien. En om deze te plaatsen in het perspectief van je eigen mogelijkheden en ambities. Om jouw persoonlijke ontwikkeling op een laagdrempelige manier mogelijk te maken, kan je gebruikmaken van een ontwikkelvoucher. Deze voucher kan op verschillende manieren worden gebruikt voor: inzetbaarheid, vitaliteit en ontwikkeling.

Hoe werkt het:
Als je hierin geïnteresseerd bent kan je de informatie lezen op de site van de Vaco. Er is via de Vaco website https://vaco.nl/ontwikkelvoucher een aanvraagformulier beschikbaar. Meld je snel aan want het aantal vouchers is beperkt!

Vragen/opmerkingen?
Ook voor andere vragen of opmerkingen kan je terecht bij Arie Kasper. Online vragen stellen -en meepraten- over jouw werk en de cao waar jij onder valt  is ook mogelijk. Ga hiervoor naar ons online platform: https://www.jeachterban.nl/groothandels/
Daar ontmoet je leden en niet leden en we proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op vragen uit jouw werksituatie.