Aanvraag cao-boekje in de Metaal en Techniek

De cao Metaal en techniek is een verzameling van een vijftal cao’s: metaalbewerking (voor kleinmetaalbedrijven tot ongeveer 40 werknemers); technisch installatiebedrijf; carrosseriebedrijven; isolatie; goud- en zilverbedrijven.

Wat staat er in het cao-boekje?

In het cao-boekje staan de afspraken die voor jou en jouw werkgever gelden als onderdeel van jouw individuele arbeidsovereenkomst. Zoals bijvoorbeeld; de loontabellen, momenten van de loonsverhoging, aantal bovenwettelijke vakantiedagen, betaling reisuren, ruilen tijd/geld, ADV, aanvulling loon bij ziekte.De huidige cao Metaal en Techniek loopt tot 1 april 2024.. Bestel het cao-boekje daarom snel, zodat je alle afspraken compact bijeen hebt! 

Vraag het cao-boekje 2021-2024 nu aan via deze link.

Ben je lid van CNV Vakmensen, dan krijg je het boekje na aanvraag kosteloos thuisgestuurd. Voor niet-leden bedragen de kosten € 16 per cao-boekje, exclusief verzendkosten. Zij kunnen deze cao-boekjes aanvragen via metaal@cnvvakmensen.nl. Maar wees snel! Er is een beperkt aantal cao-boekjes voor niet-leden.

Cao-pagina

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door. Wil je een cao-boekje van Metaal en Techniek bestellen. Ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul in de zoekbalk metaal en techniek in. Je komt dan op de cao-pagina. Hier vind je deze nieuwsbrief en kan je via bovenstaande link een cao-boekje bestellen.

Je kunt op de cao-pagina de cao’s ook downloaden. Ga naar de cao-pagina.

Dankzij leden en actief vakbondswerk

In het cao-boekje staan afspraken die als minimum gelden. Het cao-boekje komt niet vanzelf tot stand, maar dankzij de leden, vakmensenwerk. Dankzij steun door lidmaatschap van CNV Vakmensen en dankzij door het vrijwillig vakbondswerk van actieve leden en kaderleden.

Nog geen lid? Kom dan nu in actie en sterk ons. Word lid via de aanmeldbon of viahttps://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/


CNV Vakmensen
Bernard Zijlstra, cao-onderhandelaar