Schrijf je in voor de workshop Jouw merk in beeld als je werkt in de Metalektro of Metaaltechniek

Of je nu uitvoerend aan het werk bent of op kantoor, jezelf goed presenteren is erg handig. Droom je van een nieuwe (loop)baan of ben je noodgedwongen op zoek naar een andere baan? Dan weet je dat het verdraaid lastig kan zijn om op een duidelijke manier te vertellen wie je bent en waar je goed in bent. Met andere woorden, om jezelf te verkopen.

Jouw merk?

Vragen die anderen je in een sollicitatie, maar ook gewoon binnen je eigen vrienden en familiekring, vaak stellen zijn:

  • Waar ben jij nou echt goed in? Wat kan je allemaal en waar zit je toegevoegde waarde in?
  • Wat wil je nu echt? Wat past het best bij je (krijg je het meest energie van)?
  • Wie kunnen je eigenlijk helpen om aan die (droom) baan te komen?

In de online workshop Jouw Merk in Beeld besteden we aandacht aan deze vragen. Hoe zit dat bij jou en hoe kun je er overtuigend en oprecht antwoord op geven? In twee uur doen we een eerste verkenning en geven we een aantal tips en tricks mee.

Aanmelden voor de workshop van 15 juni

De workshop wordt aangeboden door CNV Vakmensen en James Loopbaan en is GRATIS voor iedereen die werkt in de Metaaltechniek of Metalektro.

Pak nu je kans en meld je aan via vm-lct@cnv.nl en doe mee aan de online workshop Jouw merk in Beeld op 15 juni 2022 19.00-21.00.

Graag tot ziens!

Sipke Steenstra, vakbondsconsulent CNV Vakmensen
E vm-lct@cnv.nl


 

Meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina van Metaal en Techniek blijf je op de hoogte van de onderhandelingen en het nieuws. Ook vind je informatie over de huidige afspraken van de cao.