Al het nieuws

Verlies van 100 banen NDC

Vandaag werd bekendgemaakt dat NDC fors gaan snijden in de personeelsbezetting. Gelukkig is er voor de medewerkers die hierdoor getroffen worden al een goed Sociaal Plan afgesloten.
Het gonste al een tijdje (zowel voor als na de overname door Mediahuis): NDC gaat reorganiseren. Voor de zoveelste keer... 

NDC had al aangekondigd deze week meer bekend te maken over de toekomstplannen. Vandaag is er een persbericht uitgegaan met daarin plannen over de toekomst van NDC. Het personeel is hierover door NDC al ingelicht.

Mocht deze reorganisatie jou treffen, weet dan dat je bij CNV terecht kunt. Eerder dit jaar heeft CNV samen met FNV en de NvJ een goed Sociaal Plan afgesloten. In dit Sociaal Plan staat het boventalligheidsproces beschreven en ook welke regels er gelden qua mobiliteit en ontslag. Daarnaast is er een plaatsmakersregeling in opgenomen. Als jij zelf zou willen vertrekken, dan zou je eens kunnen kijken of jij gebruik kunt maken van deze plaatsmakersregeling.

De komende weken zal duidelijk worden wie er boventallig worden. Ik wens jullie sterkte met afwachten in deze onrustige tijd. 

Met vriendelijke groet,

Loes Dreschler
Bestuurder CNV Vakmensen
l.dreschler@cnvvakmensen.nl
06-20471883