Onderhandelingen Grafimedia cao binnenkort van start

De huidige cao Grafimedia loopt nog tot 1 april 2024. Hoog tijd dus om te gaan onderhandelen over de nieuwe cao. Het spreekt voor zich dat loon een belangrijke plaats zal innemen tijdens de onderhandelingen. Maar er zijn natuurlijk ook veel andere thema’s die aandacht verdienen.

Fatsoenlijke loonsverhoging

De vorige cao werd eigenlijk afgesproken voordat de inflatie ongekende vormen aannam. Dat betekent dat de medewerkers in de branche veel aan koopkracht hebben ingeboet. We hebben tussentijds nog geprobeerd om maatregelen te nemen maar dat is niet gelukt. Dat betekent dat het nu wel echt tijd is voor een fatsoenlijke loonsverhoging! CNV Vakmensen zet daarbij in op ten minste koopkrachtreparatie.

Vul de enquête in!

Maar er zijn natuurlijk ook genoeg andere thema’s die we moeten bespreken. Denk bijvoorbeeld aan werkdruk, arbeidstijden, opleidingsmogelijkheden en ouderenbeleid. Uiteindelijk gaat het om jullie arbeidsvoorwaarden, dus we horen graag hoe jullie daarover denken. Vul daarom de korte enquête in. Op die manier kunnen we samen met jullie onze inzet bepalen.

Je kunt de enquête hier invullen. Dat kan tot en met uiterlijk 28 januari 2024.

Peter Bloemendaal
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2047 1887
E p.bloemendaal@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error